AON

Szolgáltatások vállalati ügyfeleknek


Testreszabott biztosítási megoldások

 

Társaságunk szakmai filozófiájának alaptétele, hogy nem biztosítást közvetítünk, hanem partnereink igényeire szabott, testhezálló biztosítási megoldásokat dolgozunk ki, érvényesítünk a biztosítókkal szemben. Egy hatékony biztosítási program kialakítása, a vállalat belső megismerésével, a (külső és belső) kockázatok feltérképezésével indul. Ezen túlmenően átvizsgáljuk a jelenlegi biztosítási szerződéseket, és egy képet adunk arról, hogy melyek azok pontok, amelyeket javítani, átdolgozni érdemes. Ezt követően van lehetőség az új biztosítási stratégia és profil kialakítására, amely a vállalat üzleti céljaival, jogi környezetével, beszállítói kockázataival összhangban kerül kidolgozásra. Egyedi záradékokat dolgozunk ki és fogadtatunk el a biztosítótárságokkal, hogy valóban a partnereink speciális igényeire szabott biztosítási védelemmel segítsük ügyfeleinket.

A szerződések teljes ideje alatt ellátjuk az összes, biztosítással kapcsolatos adminisztrációt, a kötvények díjszámlák ellenőrzésétől, az állományok, vagyontárgyak lejelentettségének folyamatos kontrollja mellett.

Az Aon, Magyarország és a világ vezető biztosítási tanácsadója optimális megoldásokat ajánl kockázatfelméréssel, több – akár külföldi – biztosító ajánlatainak versenyeztetésével illetve biztosítási és kárrendezési tanácsadással.

Kérjük, hogy további információért keresse szakértőnket:


Kerekes István                                                                            

értékesítési igazgató

Tel:  (+36-1) 815-9833

Fax: (+36-1) 815-9807

istvan.kerekes@aon.hu

Kapcsolatfelvétel Expand