AON

Vállalatfelvásárlások kockázata (M&A)

 

 

 

Egy akvizíció előkészítésénél az átvilágítási folyamat létfontosságú része a cél-vállalat kockázati profilja, biztosításai és védelme. Hasonlóképpen fontos a nyugdíj és a munkaadói gondoskodásokkal kapcsolatos felelősségek átvilágítása.

Az Aon Mergers & Acquisitions Solutions (AMAS) a biztosítási, környezetvédelmi, nyugdíj és munkaadói gondoskodás átvilágításában (“due diligence”) nyújt szolgáltatásokat mind a magánbefektetőknek mind pedig a vállalati ügyfélkörnek. Tapasztalatainkkal segítjük az ügyfeleket, hogy felismerjék és mérlegeljék a tranzakciót befolyásolható kockázatokat. 

 Az üzleti kockázatok korlátok közé szorítása, és az üzletkötés elősegítésének érdekében különleges tranzakciós megoldásokat kínálunk, úgy, mint a garanciákhoz és szavatosságokhoz kapcsolódó felelősségbiztosítások (warranty & indemnity), az átvilágítás során megismert, feltárt adó vagy folyamatban lévő peres ügyekhez kapcsolódó felelősségbiztosítások, illetve környezetszennyezési felelősségbiztosítások. Különleges körülményekre - szükség esetén - egyedi biztosítási terméket is kidolgozunk.

Az AMAS széleskörű, folyamatos szolgáltatásokat kínál az ügyfeleknek, az Aon szakmai erőforrásaira támaszkodva, a licittől a tranzakciós folyamaton át az üzlet megkötéséig és azon túl.

 

                

Amennyiben az itt ismertetett szolgáltatásainkkal kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére.

 

 

Kapcsolattartó

Cseresnyés György

igazgató

Tel: (+36-1) 815-9832

Fax: (+36-1) 815-9807

gyorgy.cseresnyes@aon.hu

Kapcsolatfelvétel Expand