AON

Vagyonbiztosítás

 

Egy vállalat, amelyet komolyan foglalkoztat a jövője, az üzletmenet folytonossága mindenképpen figyelmet kell, hogy fordítson a vagyontárgyainak védelmére. A kárt ugyan a biztosítással sem lehet elkerülni, a veszteség szinte teljesen áthárítható. Vagyonbiztosítások széles köre érhető el, a megnevezett kockázatú, a biztosított által összeválogatott fedezettől egészen az úgynevezett összkockázatú, minden veszélynemre kiterjedő biztosításig. A káresemények leggyakrabban a vagyontárgyakat érintik, ezért elengedhetetlen egy megalapozott vagyonbiztosítási program kialakítása, amely figyelembe veszi a vállalat tulajdonságait, kockázatait és pénzügyi lehetőségeit.

A vagyonbiztosítási termékek megválasztásánál a vagyontárgy típusa lehet irányadó, ez eltérő tulajdonságú és használatú eszközök, különböző megközelítést kívánnak. Más és más fedezeti kört igényel egy elektronikus berendezés, egy termelő eszköz, és teljesen mást egy statikus berendezés.

Az elektronikus berendezésekre vonatkozó biztosítás esetén a fedezet része lehet, az ügyetlenség, hibás kezelés is, ahogy egy géptörés biztosítás esetén fedezve van a mechanikus törésből eredő (adott esetben garanciális hibának minősülő) káresemény is, amely komoly veszteséget okozhat, ennek ellenére a normál vagyonbiztosításból kizárt esemény.

Kérjük, hogy további információért keresse szakértőnket:


Zandler Gábor

vezető értékesítő

Tel:  (+36-1) 815-9871

Fax: (+ 36-1) 815-9807

gabor.zandler@aon.hu

 

Kapcsolatfelvétel Expand