AON

Szerződéses kockázatok

 

Kevés olyan cég van, amely megteheti, hogy saját szerződéses struktúrával rendelkezzen, és partnerei illetve szállítói az általa alkalmazott szerződéstípusokat fenntartások nélkül fogadják el. Pedig a beszállítók által használt különböző tartalmú és szerkezetű szerződések egyértelműen az ő szempontjaikat veszik figyelembe, az ő elvárásaik szerint kerülnek megfogalmazásra, és sok esetben tartalmaznak olyan pontot, amely alapjaiban érinti az üzleti kapcsolatot.

A szerződések kontrolljának hiánya negatívan befolyásolhatja a vállalat eredményességét. A nem megfelelően kontrollált, vagy rosszul menedzselt szerződések növelik az operatív költségeket, vevői szerződések esetében negatív hatással vannak az árbevételre és a profitra.

Biztosításszakmai ismeretek hiányában nagyon nehéz megfelelően értelmezni a beszállítói szerződésekben szereplő, biztosításokkal kapcsolatos elvárások gazdasági és üzleti kockázati kihatását.

Az Aon Magyarország Kft. segítséget nyújt ezen elvárások értelmezésében, az egyes szerződésekkel kapcsolatos kockázati elemek feltárásában, tanácsot ad a szerződések során felmerülő kockázatok optimális kezelésére.

Kérjük, hogy további információért keresse szakértőnket:


Kerekes István

értékesítési igazgató

Tel. (+36-1) 815-9833

Fax: (+36-1) 815-9807

istvan.kerekes@aon.hu


Kapcsolatfelvétel Expand