AON

Szállítmánybiztosítás

 

A szállított áruhoz, a szállítmányhoz kapcsolódó biztosítások talán a legaktívabbak a biztosítások között, hiszen az év 365 napján a világ valamelyik pontján mindig találunk egy szállítmányt, ami úton van.

Legyen szó vízi, szárazföldi vagy légi úton történő szállításról a kockázat fent áll, hogy áru késik, megsérül, vagy akár megsemmisül.

Az Aon, mint a világ piacvezető kockázatkezelési tanácsadója, szakembergárdájával folyamatosan ügyfelei rendelkezésére áll a szállított árukhoz kapcsolódó kockázatok kezelésével kapcsolatban.

Ügyféligénytől függően megoldást kínálunk, mind a nagy gyártóvállalatok illetve a világ legnagyobb tengeri szállítást végző vállalatainak szállítmánybiztosítási kockázatára, mind az egy teherautóval rendelkező közúti fuvarozó vállalatnak.

Szakmai tapasztalatunk illetve szakembergárdánk minőségi kiszolgálást biztosít ügyfeleinknek, legyen szó szinte bármilyen jellegű szállítmányról.

Igyekszünk megfelelni minden velünk szemben támasztott speciális követelménynek, legyen szó akár speciális területi hatályról, vagy kiegészítő Cabotage fedezetről nemzetközi fuvarozói felelősség biztosítás esetén.

Szállított áruhoz kapcsolódó biztosítások esetén nagy segítséget jelent egy szakértő segítsége a kárrendezésben. Az Aon Magyarország Kft ezen a területen is folyamatosan segítséget nyújt ügyfelei számára

Legyen szó akár szállítmánybiztosításról, szállítmányozói felelősségbiztosításról, vagy belföldi (BÁF) és nemzetközi (CMR) fuvarozói felelősségbiztosításról az Aon Magyarország Kft. az Önök rendelkezésre áll a legjobb piaci konstrukció kialakításában.

 

Kérjük további információkért keresse szakértőinket:

 

Matók Zsolt

Üzletágvezető

Tel: (+36-1) 815-9809

Fax: (+36-1) 815-9807

zsolt.matok@aon.hu

 

Solymos Edina

Vezető ügyfélkezelő

Tel: (+36-1) 815-9820

Fax: (+36-1) 815-9807

edina.solymos@aon.hu

Kapcsolatfelvétel Expand