AON

Gépjármű

 

Flotta biztosítás - KGFB - CASCO

Az Aon Magyarország Kft. ügyfeleinek magasabb szintű kiszolgálásának érdekében külön osztály foglalkozik a gépjármű-biztosítási szerződésekkel.

Cégünk feladata, hogy akár a Kötelező Gépjármű Felelősség (KGFB), akár a CASCO biztosítással kapcsolatban lényegében minden adminisztratív terhet levegyünk ügyfeleink válláról, és tapasztalt, szakértő munkatársainkkal a legjobb konstrukciót alakítsuk ki mind a biztosítási díj, mind a feltételek, szolgáltatások terén a legjobb ár/érték arány figyelembevételével.

Ez egyaránt vonatkozik akár egy darab önálló gépjármű, vagy flották a Kötelező Gépjármű Felelősség (KGFB) és CASCO, illetve a hozzá kapcsolódó egyéb (pl.: GAP) biztosításokra is.

Egyedi gépjárműszerződéseket itt kötheti meg: www.kotelezo-aon.hu.

Flotta gépjármű biztosítási ajánlatkérésével keresse Üzletágvezetőnket az alábbiakban megadott elérhetőségeken.

Flották számára nyújtott szolgáltatásaink főbb elemei:

  • Meglévő gépjármű biztosítások vizsgálata, elemzés készítése, javaslattétel az esetleges módosításokra,
  • Az igények felmérése, a kockázati körülmények megismerése után a gépjármű biztosítási ajánlatok bekérése, a biztosítók megversenyeztetése az adott cégre vonatkozóan,
  • Egyedi gépjármű biztosítási keretszerződés kidolgozása a speciális ügyféligények maximális figyelembevétele mellett,
  • A biztosítási szerződések teljes körű menedzselése, a fedezet létrehozásától egészen annak megszüntetéséig,
  • Nemzetközi és hazai fedezetigazolások rendelkezésre bocsátása,
  • Hatékony közreműködés a gépjármű biztosítási károk folyamataiban, igény szerint annak teljes menedzselése mellett,
  • Igény szerint folyamatos hozzáférés biztosítási, illetve káradatokhoz az Aon saját webes rendszerén, az AonLine-on kereszül.

Mindezek mellett folyamatosan nyomon követjük a hazai és a nemzetközi piac változásait és ennek előnyeit, innovatív megoldásait folyamatosan megismertetjük ügyfeleinkkel.

Legyen szó akár Kötelező Gépjármű Felelősség (KGFB), CASCO, illetve a hozzá kapcsolódó egyéb (pl.: GAP) biztosításról Aon Magyarország Kft. az Önök rendelkezésre áll a legjobb piaci konstrukció kialakításában.

 

 


 

 

Kapcsolatfelvétel Expand