AON

Társadalmi felelősségvállalás

  

Az Aon Magyarország Kft. és elkötelezett munkatársai számára a Társadalmi Felelősségvállalás arról a szerepvállalásról szól, amit vállalatként és egyénenként egyaránt a társadalomért tesz mindennapi üzleti tevékenységén, partnertalálkozóin szociális befektetésein, jótékonysági programjain és a közérdeken való elkötelezettségén keresztül.

A "társadalmi felelősségvállalás" olyan érték számunkra, ami minden cselekedetünket áthatja.

 

Vállalatunk nem titkolt célja, hogy egyrészről Ügyfeleink elégedettek legyenek, valamint üzleti teljesítményünk kimagasló legyen. Ennek a célnak azonban összhangban kell állnia munkavállalóink, ügyfeleink és beszállítóink érdekeivel és környezetünk, társadalmunk szükségleteivel. Sikereink csak ebben az esetben minősülhetnek sikernek, egyben csak így tarthatóak fent hosszútávon. Szilárd meggyőződésünk, hogy csak úgy tarthatjuk meg piacvezető pozíciónkat, ha gondolkodásunkban és tetteinkben szem előtt tartjuk társadalmunk hosszú távú érdekeit.

 

Tevékenységünk minden színterén arra törekszünk, hogy javítsuk a társadalom kockázat-tudatosságát, ezáltal kialakítva egy olyan rendszert mely az életminőség javulásához egy egészséges, biztonságos és fenntartható környezetet eredményez.

A társadalmi szerepvállalás mindennapi működésen keresztül, a különböző tevékenységeken át – mint gazdálkodás, beszerzés, tudatos környezetgazdálkodás, felelős kockázat-menedzsment – , valósul meg. Ezen felelős működés jóvoltából a szervezeti kultúránk szerves részeként növekedhetett munkatársaink társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettsége.

 

Fiatal művészek, tehetségek

A következő generáció, a tehetséges fiatalok támogatása, és ezen keresztül a jövő építése egy fontosabb befektetés az Aon Magyarország Kft. részére. Fontosnak tartjuk ezért a minőségi művelődés közvetítését, támogatását.

 

Sport

Különös figyelmet fordít csapatsportok támogatására.

 

Adományok

Számtalan ember és intézmény szorul adományra, a segítségnyújtásból az Aon Magyarország Kft. is szeretné kivenni részét, így a Vakok Állami Intézetét igyekszünk a lehetőségeink szerint a legnagyobb mértékben támogatni. Hasonlóan tesz minden egyes leányvállalatunk az egyes országokban, felkarolva egy-egy szervezetet.

 

Munkatársaink

Teljes mértékben tisztában vagyunk azon ténnyel, mely szerint sikereinket, fejlődésünket elsősorban elkötelezett munkatársaknak köszönhetjük. A szervezetbe történő integrálásuk, egyszersmind sokszínűségük kettősségének megőrzése elsődleges célunk, mint az, hogy munkatársainknak az egyes regionális piacokról meglévő ismereteit a lehető legjobban hasznosítsuk. Minden munkatársunk számára egyenlő esélyeket biztosítunk nemzetiségre, kulturális háttérre, vallásra, korra, nemre, vagy esetleges fogyatékosságra való tekintet nélkül.

 

Támogatjuk dolgozóinkat sportolási, kikapcsolódási lehetőségekkel, támogatjuk különféle egészségügyi vizsgálatokon való részvételüket, egyben kockázatkezelési tanácsadóként nagy hangsúlyt fektetünk a munkavédelemre. Különösen aktívak vagyunk a képzési programok és a személyzetfejlesztés területén.

Vállalatunk a megváltozott képességű alkalmazásában is nagy szerepet vállal

Őszintén hiszünk benne, hogy tevékenységét annak alapján fogják megítélni, hogy a vállalat milyen világot teremt a jövő nemzedékei számára.

 

Ügyfeleink

Ügyfeleink elégedettsége, tevékenységünkből eredően identitásunk legfontosabb eleme. Folyamatosan kutatjuk ügyfeleink vágyait, igyekszünk eleget tenni elvárásaiknak, ezért egyedülálló módon, hogy az Aon Magyarország Kft. a több mint 1200 ügyfelét a legmagasabb színvonalon tudja kiszolgálni, 10 pontban összefoglalta elkötelezettségét, vállalási szándékát, az átláthatóság, a kiszámíthatóság és a számon kérhetőség, a tisztesség és transzparencia jegyében.

Az alábbi linken elolvashatja az Ügyfeleinknek tett ígéretünket:

Ügyfeleinknek tett ígéretünk - Client promise:

Magyar nyelven

Angol nyelven

Kapcsolatfelvétel Expand