AON

Aon & Manchester United

 

2010. július 15.-én bemutatták az új, 2010-11-es Manchester United mezt, melynek elején a már az Aon logó látható. Az Aon négy éves szponzorációs szerződése a Manchester Uniteddal 2010. június elsejétől él.

"A Manchester United-póló egy ikonikus jelkép a sport világában, és megtisztelve érezzük magunkat, hogy megjelenhetünk rajta. Emberek milliói a világon ezen a napon megtudták, hogy van egy másik vezető csapat is: az Aon" - mondta Greg Case elnök-vezérigazgató.

Az Aon logó a póló elején tűnik fel. A póló belsejében a Manchester United címerének hátsó részén a klub mottója a „Believe" (hinni) szó olvasható. Ez a szív mellett található üzenet, a Manchester United szurkolóinak büszkeségét jelzi. A klub másik szimbóluma a Vörös Ördög (Manchester United becenév: The Red Devils) a póló ujján és a sorton található meg.

Az új mez a klub történelmének több elemét vegyíti az új idők technológiájával. A pólók újrafelhasznált poliészterből készültek, mindegyiket egyenként nyolc műanyag palackból állították elő a Nike a "Considered Design" program részeként. További információk a technológiáról a www.manutd.com web oldalon találhatók.

David Gill, a Manchester United vezérigazgatója, elmondta: "Örömmel indítjuk útjára az új Manchester United pólót, mely először viseli az Aon logót. Büszkék vagyunk kapcsolatunkra az Aon-nal, partnerségünk révén nagy dolgok elérését várjuk a pályán belül és kívül egyaránt."

Az Aon 2010 július 15-ét „Aon United Global Day"-vel ünnepelte az új mez bemutatását, mely jelképezi az Aon és a Manchester United elkötelezettségét a hátrányos helyzetben levő közösségek iránt.

Chicagóban a Millennium Park adott otthont annak az eseménysorozatnak, mely a Chicago Park District, a Special Olympics Chicago, és a LifeSource Blood center gyermekeit támogatta. Világszerte 120 országban az Aon 36.000 kollégája vett részt pénzgyűjtésen, önkéntes tevékenységekben, több száz iskola, gyermekkórház, árvaház, közösségi központ, valamint olyan ismert szervezetek, mint a Big Brothers Big Sisters Clubok, a Junior Achievement, Ronald McDolnald House, Special Olympics UNICEF, United Way, és a YMCA támogatásában.

Az Aon Magyarország Kft. munkatársai ezen a napon a Vakok Állami Intézeténél segédkeztek, illetve láttak el önkéntes munkát az intézmény számára.

Kapcsolatfelvétel Expand